Eşini ihbar edip sırra kadem bastı

Sakarya’da, eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan 53 yaşındaki kadın, 9 gündür her yerde aranıyor.

Eşini ihbar edip sırra kadem bastı

Edinilen bilgiye göre, 13 Şubat’ta Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesi’nde ikamet eden 53 yaşındaki Leyla Demir, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini söyleyerek yardım istedi. İhbarı alan Adapazarı Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadının yaşadığı eve gitti. Demir’in eşinin ekiplere tartıştıklarını ve karısının evi terk ettiğini söylediği öğrenildi.

HER YERDE ARANIYOR

Leyla Demir’in telefon sinyalini takip eden ekipler, telefonunu ve başörtüsünü evlerinin yakınındaki Sakarya Nehri’nin kenarında buldu. Adeta sırra kadem basan kadın, çalışmaların 9’uncu gününde de her yerde aranıyor. Sakarya Nehri’nde havadan, karadan, su altı ve üstünde yapılan çalışmalarda ekipler henüz bir bulguya rastlamadı.

 

KAYNAK: İHA

İlgili Mesajlar

Kripto para düzenlemesi TBMM’ye sunuldu

thabergrubu@gmail.com

Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl dönümü kutladı

thabergrubu@gmail.com

Trafik sigortasında artış oranı belli oldu

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku