Gabar, Cudi ve Altındağları için ”özel güvenlik bölgesi” ilanı

Şırnak’ta bulunan Gabar, Cudi ve Altındağları bölgeleri, güvenlik önlemlerinin arttırılması amacıyla ‘özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi. Bölgede bulunan vatandaşlar ve yetkililer, bu kararın bölgedeki güvenliği sağlamak adına alındığını belirtti. Özel güvenlik bölgesi ilan edilmesiyle birlikte bölgedeki güvenlik tedbirlerinin artırılması bekleniyor.

Gabar, Cudi ve Altındağları için ”özel güvenlik bölgesi” ilanı

Valilik tarafından yapılan açıklamada, milli güvenliğin korunması ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla Güçlükonak sınırları içinde bulunan Gabar Dağı’nın 24-30 Haziran tarihleri arasında özel güvenlik bölgesi ilan edildiği duyuruldu.

CUDİ DAĞI VE BEYTÜŞŞEBAP’A GİRİŞ YASAK

Valilik açıklamasında, Cizre ve Silopi ilçeleri sınırları içinde yer alan Cudi Dağı ile Beytüşşebap sınırında bulunan Altındağları bölgelerinin de söz konusu tarihler arasında özel güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtildi. Bu bölgelere vatandaşların girişinin geçici süreyle yasaklandığı ifade edildi.

İlgili Mesajlar

Bakan Özhaseki’den dikkat çeken zemin açıklaması!

thabergrubu@gmail.com

4 ilde kripto para dolandırıcılığı operasyonu: 1’i asker 8 gözaltı

Aydın’a şehit ateşi düştü

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku