Fenerbahçe, ABD’li yıldız için düğmeye bastı

Fenerbahçe, Amerikalı orta saha oyuncusu Weston Mckennie için transfer çalışmalarına hız verdi. Jose Mourinho’nun da listesinde yer alan genç yetenek için Juventus’a resmi teklif yapılması planlanıyor.

Fenerbahçe, ABD’li yıldız için düğmeye bastı

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, bir süredir gündeminde olan ve Thiago Motta’nın planlarında yer almayan Weston McKennie için girişimlerini artırdı.

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ TOTTENHAM

Fenerbahçe, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Weston McKennie için Juventus’a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Ancak, McKennie’nin transferi için Fenerbahçe’nin karşısında güçlü bir rakip var: Tottenham. İngiliz ekibi, oyuncu için 18 milyon euroyu bulan bir teklifte bulundu.

MCKENNİE’NİN JUVENTUS KARNESİ

Weston McKennie, geçen sezon Juventus formasıyla 38 maça çıktı. ABD’li orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda takımına 10 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe’nin, McKennie’yi kadrosuna katmak için yaptığı hamlelerin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Transfer sürecinde Fenerbahçe’nin Tottenham ile rekabeti, transferin seyrini belirleyecek önemli faktörlerden biri olacak.

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

İlgili Mesajlar

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı

thabergrubu@gmail.com

AK Parti Hatay adayları açıklandı

thabergrubu@gmail.com

Fed, 2024 stres testi senaryolarını yayımladı

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku