Bölgedeki gerilim artıyor! Netanyahu ve Biden görüştü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesinde, Gazze Şeridi’ndeki saldırıların devam edeceğini ve İsrail’in tüm hedeflerine ulaşana kadar mücadeleye devam edeceğini belirtti.

Bölgedeki gerilim artıyor! Netanyahu ve Biden görüştü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyhu ile ABD Başkanı Joe Biden, telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İsrail Başbakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Netanyahu’nun görüşmede “4 Temmuz Bağımsızlık Günü” dolayısıyla Biden’ı tebrik ettiği aktarıldı.

Netanyahu’nun Biden’a ABD olmadan dünyada özgürlük olmayacağını söylediği ifade edilen açıklamada, “Başkan Biden, İsrail olmadan dünyada Yahudiler için güvenlik olmayacağını söyledi” denildi.

GERİLİM ARTIYOR

Netanyahu’nun ayrıca Biden’a Gazze’de esir takasını da içeren ateşkes anlaşmasına dair müzakereler için heyet gönderme kararı aldığı konusunda bilgilendirdiği aktarılan açıklamada, Netanyahu’nun görüşmede “İsrail’in savaşı ancak tüm hedeflerine ulaştıktan sonra sona erdirme taahhüdünü yinelediği” ifade edildi.

 

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

thabergrubu@gmail.com

Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti: Siyasi iradesi uluslararası barışa katkı sunuyor

thabergrubu@gmail.com

BM’den yeni rapor: İsrail savaş hukukunun temel ilkelerini defalarca ihlal etti

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku