Alman polisinden skandal hareket! Bazı Türk taraftarlar gözaltına alındı

Almanya’da düzenlenen EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile Türkiye Berlin’de karşılaşacak. Türk taraftarlar maç öncesi takıma destek verirken, polis yoğun güvenlik önlemleri aldı ve bazı taraftarları gözaltına aldı.

Alman polisinden skandal hareket! Bazı Türk taraftarlar gözaltına alındı

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile Türkiye takımları, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak. Türk taraftarlar maç öncesi Berlin sokaklarında milli takıma destek verdi. Bölgede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bazı Türk taraftarları gözaltına aldı.

BERLİN POLİSİ TARAFTAR YÜRÜYÜŞÜNÜ DURDURDU

Berlin Polis Departmanı’ndan yapılan açıkalamada; “Türk taraftar yürüyüşü, devam eden siyasi mesajlar nedeniyle durduruldu. Taraftar otobüsü dışarı çıkarıldı ve taraftar yürüyüşü sonlandırıldı. Türk taraftarların maç için biletleri varsa anonslar ile birlikte bireysel olarak stadyuma gitmeleri istendi.” ifadeleri kullanıldı.

 

KAYNAK: Anadolu Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Marmara Denizi’nde tehlikeli durum: Çevresel felaket kapıda durum kritik!

thabergrubu@gmail.com

Prof. Dr. Naci Görür: Sakın deprem bitsin diye dua etmeyin

thabergrubu@gmail.com

Sporda şiddete karşı yeni düzenleme geliyor

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku