Erzurum’da sel felaketi! Yağışlar tarımı vurdu, çiftçiler zarar gördü

Erzurum’un Narman ilçesinde etkili olan sağanak yağışlar sonucu dereler taştı ve bazı tarım arazileri zarar gördü. Yaşanan su baskınları nedeniyle çiftçiler büyük zararlarla karşı karşıya kaldı.

İlçede uzun süredir devam eden şiddetli yağışlar, Alabalık Mahallesi’nde derelerin taşmasına neden oldu. Yağışların etkisiyle meydana gelen taşkınlar, bazı tarım arazilerinin su altında kalmasına sebep oldu.

DERELERİN TAŞMASI TARIM ARAZİ SAHİPLERİNİ ENDİŞELENDİRİYOR

Alabalık Mahallesi’nde meydana gelen derelerin taşması, bölgedeki tarım arazilerinin sular altında kalmasına neden oldu. Yağışların şiddetini artırmasıyla birlikte tarım arazisi sahipleri endişe içinde durumu izlemeye devam ediyor.

İTFAİYE VE JANDARMA EKİPLERİ BÖLGEDE ÇALIŞMA BAŞLATTI

Derelerin taşması sonucu meydana gelen sel felaketi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve jandarma ekipleri, çalışmalara hemen başladı. Ekipler, sel sularının yarattığı tahribatı en aza indirmek ve bölgedeki vatandaşların güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

 

KAYNAK: Anadolu Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Yollara akıllı ulaşım sistemleri kurulacak

thabergrubu@gmail.com

2024 Yerel Seçim Sonuçları! İşte Türkiye Geneli 31 Mart İl İl Yerel Seçim Sonuçları

thabergrubu@gmail.com

Hastaneden randevu alamayanlar, fatura ödeme merkezine koşuyor

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku