İstanbul’da korkunç cinayet: Genç kızı boğdu, parçaladı, inşaata attı

İstanbul’da 20 gün önce kaybolan 23 yaşındaki genç kızın cesedi, Beylikdüzü’nde bir inşaatta parçalanmış halde bulundu. Zanlı F.D. gözaltına alındı ve cinayeti itiraf etti.

İstanbul’da korkunç cinayet: Genç kızı boğdu, parçaladı, inşaata attı

Beylikdüzü’nde yaşanan dehşet verici olay, Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı’nda meydana geldi. 23 yaşındaki E.R.A.’nın ailesi, genç kızın 20 gündür kayıp olduğunu bildirerek polise başvurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, evlere temizlikçi olarak giden E.R.A.’nın en son internet üzerinden çağrıldığı bir adrese gittiğini belirledi.

İstanbul-beylikduzu-cinayet

İNŞAATTA BULUNAN PARÇALANMIŞ CESET

Bu sırada Beylikdüzü’nde bir inşaatta kadın cesedi bulunduğuna dair ihbar alındı. Adrese giden polis ekipleri, inşaatın kuyusuna atılmış ve 6 parçaya ayrılmış bir kadın cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda ceset Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İstanbul-beylikduzu-cinayet

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Polis, şüpheli olarak tespit edilen F.D.’yi takibe aldı ve gözaltına aldı. F.D., ifadesinde cinayeti itiraf etti. Zanlının daha önce kasten adam öldürme suçundan denetimli serbestlikle cezaevinden çıktığı öğrenildi.

6 PARÇAYA AYIRIP POŞETLE ATMIŞ

  1. ‘nin genç kızı boğarak öldürdüğü, ardından cesedini baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırarak siyah bir poşetle inşaata attığı belirlendi.

 

 

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Tekirdağ’da skandal! Olayla ilgili bakanlıktan açıklama geldi

thabergrubu@gmail.com

Kandilli’den Marmara depremi uyarısı: 7’nin üzerinde yaşayacağımız açık

thabergrubu@gmail.com

Eylül serinliği kapıda: Batıya yağışlı hava geliyor

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku