TBMM Başkanı Kurtulmuş: FETÖ ve benzeri örgütlerle her platformda mücadeleye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen ’15 Temmuz Milletin Zaferi Destanı’ panelinde konuşan TBMM Başkanı Kurtulmuş, ‘FETÖ ve benzeri örgütlerle her platformda mücadeleye devam edeceğiz ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde olacağız.

TBMM Başkanı Kurtulmuş: FETÖ ve benzeri örgütlerle her platformda mücadeleye devam edeceğiz

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen “15 Temmuz Milletin Zaferi Destanı” panelinde konuştu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’un açıklamalarından bazı satırbaşları:

“15 Temmuz gecesi, cesaretle sokaklara çıkan yüz binlere şükran duyuyoruz.”

“FETÖ ve benzeri örgütlerle her platformda mücadeleye devam edeceğiz ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde olacağız.

“Bizim 15 Temmuz’dan çıkaracağımız önemli derslerden birisi, devletin kurum ve kuruluşlarının yapılanmasındaki hassasiyettir. Türkiye devleti birileri tarafından işgal edilecek bir alan değildir”

“Özellikle son dönemde hız verdiğimiz yeni anayasa çalışmalarımızı, Türkiye’de güçlü bir demokrasinin tesisi, milletin iradesinin her şeyin üzerinde olması için ortaya konulacak siyasal bir çabanın önemli bir kaldıracı olduğunu ifade etmek isterim. Türkiye bu anlamda demokrasisi en üstün ülkelerden birisi olmak durumundadır.”

 

KAYNAK: Haber Mekezi

 

İlgili Mesajlar

Trump için kritik süreç başlıyor

thabergrubu@gmail.com

Adalet Bakanı Tunç: En çok adli sicil belgesi alınan dil İngilizce oldu

thabergrubu@gmail.com

Instagram için vpn kullananlara uyarı: Şifreniz ve kişisel bilgiler çalınabilir

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku