Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görev değişikliği gerçekleşti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcılığına atanan Burak Demiralp ve Ömer Bulut, Refik Tuzcuoğlu ve Vedad Gürgen’in yerine göreve başladı. Yeni atanan bakan yardımcıları, önemli bir görevi devralarak çalışmalara hız kazandırmayı hedefliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görev değişikliği gerçekleşti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda önemli bir devir teslim töreni gerçekleştirildi. Bakan yardımcılığı, başkanlıklar ve genel müdürlükler düzeyinde gerçekleşen bu törende, yeni atamalar ve görev değişiklikleri yaşandı.

REFİK TUZCUOĞLU GÖREVİNİ DEVRETTİ

Bakan yardımcılığına atanan Refik Tuzcuoğlu, görevini Burak Demiralp’e devretti. Tuzcuoğlu, bakanlık bünyesindeki yeni görevine başlarken, görevini devralan Demiralp’e başarılar diledi.

VEDAD GÜRGEN’İN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Devir teslim töreninde dikkat çeken bir diğer nokta ise Vedad Gürgen’in görev değişikliği oldu. Gürgen, görevini Ömer Bulut’a devrederek yeni bir döneme başladı. Ömer Bulut, yeni görevindeki sorumluluklarını devralarak çalışmalara başladı.

 

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit Esendemir’in ailesine başsağlığı mesajı

thabergrubu@gmail.com

Manisa’da kamyonet tıra arkadan çarptı: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Doğan’ın cenaze törenine katıldı

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku