Bakan Kurum, Şanlıurfa’da deprem konutlarını inceledi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa’da deprem konutlarında incelemede bulundu.

Bakan Kurum, Şanlıurfa’da deprem konutlarını inceledi

Bakan Kurum, kentteki programları kapsamında Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti ve Vali Hasan Şıldak ile görüştü. Görüşmenin ardından ilgili kurum amirleriyle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

TOKİ DEPREM KONUTLARI İNŞAATINI İNCELEDİ

Bakan Kurum, Eyyübiye ilçesi Batıkent Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ Deprem Konutları’nın bulunduğu alana geçti. Buradaki çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı ve örnek daireyi ziyaret etti. Ayrıca inşaatta çalışan işçilerle de sohbet etti.

DEPREMZEDELERE VERİLEN SÖZLER TUTTURULACAK

Kurum, yaptıkları çalışmaların karşılığında herkese teşekkür ederek, “Kim ne derse desin, kim ne vaat verirse versin biz depremzede vatandaşlarımıza, kardeşlerimize inşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sözlerimizi tutmaya devam edeceğiz. Bu konutlar bitene kadar, burada yaşam süren afetzede kardeşlerimizin yüzü gülene kadar sizlerle omuz omuza vereceğiz inşallah şehirlerimizi ayağa kaldıracağız.” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bakan Kurum, ziyareti sırasında bazı vatandaşlarla da görüşerek, onların taleplerini dinledi ve kendilerine destek sözü verdi.

 

KAYNAK: Anadolu Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Dışişleri Bakanlığı’ndan Uluslararası Adalet Divanı’nın kararına destek

thabergrubu@gmail.com

İsrail askerlerinden Filistinliye cinsel işkence skandalı

thabergrubu@gmail.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ekonomi mesajı: Fiyat balonu sönüyor

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku