Harris ‘kolay lokma’ olma niyetinde değil

Biden, 5 Kasım’daki seçimler öncesi yarıştan çekildiğini ve ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i destekleyeceğini açıkladı. Trump, Harris’in daha kolay yenileceğini iddia etti. Harris’ten cevap gecikmedi: “Trump’ı yenmek için her şeyi yapacağım”

Harris ‘kolay lokma’ olma niyetinde değil

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım’da yapılacak seçimler öncesi yarıştan çekilerek, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in adaylığını destekleyeceğini duyurdu. Biden’ın bu kararı Amerika gündemine bomba gibi düştü ve gözler Kamala Harris’e çevrildi.

HARRİS: “ADAYLIĞI HAK ETME VE KAZANMA NİYETİNDEYİM”

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Kamala Harris, seçim sürecinde Donald Trump’ı yenmek için elinden gelen her şeyi yapacağını vurguladı. Harris, “Başkan Biden’a liderliği için teşekkür ederim. Başkan, Amerika’yı ve halkını her şeyden üstün tutuyor” dedi. Harris, Biden’ın desteğini almış olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Adaylığı hak etme ve kazanma niyetindeyim” ifadelerini kullandı.

Kamala Harris- Joe Biden

HARRİS: TRUMP’I YENMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM

Harris, Demokrat Parti ve ülkeyi birleştirmek için tüm çabayı sarf edeceğini belirtti. “Donald Trump ve 2025 Projesi’nin aşırıcı gündemini yenmek için gücüm dahilinde her şeyi yapacağım” dedi.

BİDEN’DAN HARRİS’E TAM DESTEK

Biden, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Demokrat arkadaşlarım, adaylığı kabul etmeme ve görev süremde tüm enerjimi Başkanlık görevlerime odaklama kararı aldım. 2020’de ilk kararım Kamala Harris’i Başkan Yardımcım olarak seçmekti ve bu en iyi kararımdı. Kamala’nın bu yıl partimizin adayı olmasına tam destek veriyorum. Demokratlar, bir araya gelip Trump’ı yenmenin zamanı geldi. Bunu yapalım” ifadelerini kullandı.

TRUMP: HARRİS’İ YENMEK DAHA KOLAY

Donald Trump, Biden’ın seçim yarışından çekilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Başkan Yardımcısı Harris’i yenmek Biden’ı yenmekten daha kolay olacak” dedi.

 

KAYNAK: Anadolu Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Şehit Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil son yolculuğuna uğurlandı

thabergrubu@gmail.com

MHP’de disipline aykırı hareket eden 3 ilçe kapatıldı

thabergrubu@gmail.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TZOB yönetimini kabul etti

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku