Azerbaycan’dan Lübnan’a ziyaret uyarısı

İsrail-Hizbullah çatışmaları sebebiyle Azerbaycan vatandaşlarına Lübnan seyahatleri uyarısı geldi. Dışişleri Bakanlığı, güvenlik durumunun hızla değiştiğini vurgulayarak, zorunlu olmadıkça Lübnan’a seyahat edilmemesi ve bölgedeki vatandaşların hızla ayrılması gerektiğini duyurdu.

Azerbaycan’dan Lübnan’a ziyaret uyarısı

İsrail ve Hizbullah arasında yaşanan yoğun çatışmalar ülkelerin Lübnan’da bulunan vatandaşlarına çağrı yapmalarına neden oluyor. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bölgede hızla değişen güvenlik durumu dikkate alınarak, Azerbaycan vatandaşlarının zorunlu olmadıkça Lübnan’ı ziyaret etmemeleri ve ülkede yaşayan vatandaşların en kısa sürede oradan ayrılması gerektiği belirtildi. Açıklamada ayrıca Lübnan’da bulunan Azerbaycan vatandaşlarının korunma ve güvenlik kurallarına uymaları ve nüfusun yoğun olduğu yerlerden uzak durmaları istendi.

 

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Rusya, Kiev’i vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

thabergrubu@gmail.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye anlamlı ziyaret

thabergrubu@gmail.com

‘Mavi Vatan’ın güvenliği için yenilikçi teknolojiler devreye alınıyor

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku