Nobel Barış Ödülü’ne Türk aday!

Avukat Serkan Bayram, Engelli hakları mücadelesinden dolayı Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi. Bayram, Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Nobel Barış Ödülü’ne Türk aday!

Aavukat Serkan Bayram, Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından Nobel Barış Ödülü’ne aday olarak gösterildi.

“Engelli haklarına yönelik mücadelemizden dolayı bizi Nobel’e aday gösterdiler” diyen Bayram, “Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili avukat Serkan Bayram, Nobel Barış Ödülü’ne aday olarak gösterildi.

Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu, bu yıl verilecek olan Nobel Barış ödülü için Av. Serkan Bayram’ın aday göstereceklerini” açıkladı.

ÜLKEM ADINA GURUR DUYUYORUM

TÜRKGÜN Gazetesine konuşan Av. Serkan Bayram, “Nobel’e aday gösterilmesinin gurur verici olduğunu belirterek, “Şahsımı, Nobel Barış Ödülü’ne aday gösteren Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu’na şükranlarımı sunuyorum” diye ifade etti.

Bayram, “Dünyadaki mücadelemden dolayı da Nobel Barıṣ Ödülü için aday gösterilmesinden dolayı büyük heyecan ve mutluluk duyduğunu belirterek, “Tabii bunlar ülkem için büyük onur verici gelişmelerdir. Türkiye’nin tanıtımına ve insanlık adına çok büyük katkı sağlayacak önemli bir gelişmedir” dedi.

 

İlgili Mesajlar

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Türkiye’yi örnek gösterdi

thabergrubu@gmail.com

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye, ekonomisi güçlü bir ülke olacak

thabergrubu@gmail.com

Gerilim tırmanıyor! Guterres’ten “Lübnan” uyarısı

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku