Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’na hitap etmek için Türkiye’ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile bir araya geldi

Türkiye’ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basına kapalı olarak gerçekleşti.

ABBAS, TBMM GENEL KURULU’NDA KONUŞACAK

Filistin Devlet Başkanı Abbas, yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’na hitap edecek. TBMM Genel Kurulu, 1 Ekim’e kadar süren tatilin ardından, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un olağanüstü toplantı çağrısı üzerine yarın toplanacak.

FİLİSTİN DAVASINA DESTEK İÇİN GENEL KURUL OTURUMU

TBMM’nin, Filistin halkına destek amacıyla gerçekleştirdiği Genel Kurul oturumunda, Filistin Devlet Başkanı Abbas önemli bir konuşma yapacak. Bu oturumda, mazlum Filistin halkının sesinin dünyaya duyurulması hedefleniyor.

ABBAS, TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ İLE GÖRÜŞECEK

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Meclis ziyareti sırasında ilk olarak TBMM Başkanı Kurtulmuş ile bir araya gelecek. İkili görüşmenin ardından Genel Kurul oturumuna geçilecek.

 

KAYNAK: TRT Haber

 

İlgili Mesajlar

ABD medyası açıkladı! Trump’a suikast girişimi ile ilgili şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı

thabergrubu@gmail.com

Türkiye A Milli Futbol takımının bestesi metro istasyonlarında yankılandı

thabergrubu@gmail.com

İran’ın cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk aday belli oldu

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku