Meteoroloji açıkladı: Kuzeydoğu bulutlu, doğuda sağanak var!

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun illerinin iç kesimleri, Rize çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel sağanak yağışlı, Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji açıkladı: Kuzeydoğu bulutlu, doğuda sağanak var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son tahminlere göre, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarında iç kesimlerde 2 ila 5 derece arasında bir azalma yaşanması beklenirken, diğer bölgelerde belirgin bir değişiklik olmayacak.

Rüzgarın genellikle kuzeyli olacağı tahmin edilirken, öğle saatlerinde Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu’da güneyli yönlerden hafif esmesi bekleniyor. Ancak Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun doğusunda rüzgarın kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği öngörülüyor.

 

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

 

İlgili Mesajlar

BM’den yeni rapor: İsrail savaş hukukunun temel ilkelerini defalarca ihlal etti

thabergrubu@gmail.com

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı mevkidaşı ile görüştü

thabergrubu@gmail.com

MSB’den ‘günün fotoğrafı’ paylaşımı: Birileri var…

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku