Hafta sonu sağanak bekleniyor: Sıcaklıklar düşecek!

Yurt genelinde sıcaklıklar hafta sonuna doğru 4-5 derece düşecek. İç kesimlerde sağanak bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir için hafta sonu hava durumu tahminleri…

Hafta sonu sağanak bekleniyor: Sıcaklıklar düşecek!

Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru 4 ila 5 derece düşecek. İç kesimlerde ise sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Cuma günü Ege’nin iç kesimleri, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Karadeniz’in iç kesimlerinde sağanak etkili olacak.

HAFTA SONU YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit, cumartesi günü İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Ardahan ve Kars çevrelerinde gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini belirtti. Ülke genelinde hava sıcaklıklarının hafta sonunda iç kesimlerde mevsim normalleri civarına ineceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR’DE HAVA DURUMU

İstanbul’da önümüzdeki 3 gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 31-34 derece arasında seyredecek. Ankara’da ise bugün ve cuma günü yerel gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor; sıcaklıklar 31-32 derece civarında olacak. İzmir’de yağış beklenmiyor ve sıcaklıklar 36-37 derece civarında olacak.

 

KAYNAK: Anadolu Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl dönümü kutladı

thabergrubu@gmail.com

Evlilik kredisine başvurular başladı

thabergrubu@gmail.com

Bu kedi şehitlikten bir an ayrılmıyor! “Ben ağlarken gözyaşlarımı patileriyle siliyor”

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku