Bakanlıktan Vaniköy’deki kaçak inşaata dair suç duyurusu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Vaniköy’de kaçak inşaata ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Bakanlıktan Vaniköy’deki kaçak inşaata dair suç duyurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Vaniköy’deki kaçak inşaat ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na 2 ayrı suç duyurusunda bulunduğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Bakanlık yaptığı açıklamada, ekiplerce Üsküdar ilçesindeki Vaniköy Mahallesi’nde, Boğaziçi Öngörünüm Bölgesinde yer alan bir yapıda yapılan inceleme sonucu, yapı inşaat izin belgesinin ibraz edilmemesi ve inşa faaliyetinin ruhsatsız olarak sürdürüldüğünün tespitiyle inşaatın, bakanlık tarafından durdurulduğu anımsatıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu yapının, imar kirliliğine neden olduğu, ‘Tescil Edilen Sit Alanları, Korunması Gerekli Kültür-Tabiat Varlıkları ile Korunma Alanları’nın zarar görmesine sebebiyet verme’ suçlarından Bakanlığımızca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına 2 ayrı suç duyurusunda bulunulmuştur. Süreç titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

İlgili Mesajlar

Yeni vergi paketi TBMM’de

thabergrubu@gmail.com

MHP’li Feti Yıldız’dan meraklısına not

SGK’ya en fazla borcu olan 5 belediye açıklandı

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku