Irak’ın kuzeyindeki terör hedefleri işte böyle vuruldu

Irak’ın kuzeyindeki 6 bölgeye gerçekleştirilen hava harekatı ile terör örgütü PKK’ya ait 20 hedefin vurulduğu görüntüler paylaşıldı.

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekatı sonucunda terör örgütü PKK’ya ait Metina, Zap, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerinde bulunan mağara, sığınak, barınak, depo ve tesislerden oluşan 20 hedef başarıyla vuruldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) operasyonun görüntülerini paylaştı.

OPERASYONUN DETAYLARI GÖRÜNTÜLENDİ

MSB’nin sosyal medya hesabından yayınlanan videoda, 2 Eylül tarihinde gerçekleştirilen hava harekatı sırasında PKK’ya ait hedeflerin vurulduğu anlar yer alıyor.

KAHRAMAN PİLOTLAR HEDEFLERİ İMHA ETTİ

MSB’nin paylaşımında, hava operasyonuna katılan pilotların gösterdiği üstün performans ve hassasiyet vurgulandı. “Hedefleri başarıyla imha eden Hava Kuvvetlerimizin kahraman pilotlarını kutluyoruz” ifadesiyle operasyonda yer alan pilotlara teşekkür edildi.

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

İlgili Mesajlar

Ağlatan doğum günü sürprizi

thabergrubu@gmail.com

Türkiye A Milli Futbol takımının bestesi metro istasyonlarında yankılandı

thabergrubu@gmail.com

Dışişleri Bakanlığı: “İsrail Dışişleri Bakanının açıklamalarını kınıyoruz”

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku