Milli para judocu Cahide Eke bronz madalya kazandı

Milli para judocu Cahide Eke, Paralimpik Oyunlar’da Alman rakibi Isabell Thal’ı mağlup ederek bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Eke’yi tebrik etti.

Milli para judocu Cahide Eke bronz madalya kazandı

PARİS 2024 Paralimpik Oyunları’nda mücadele eden milli para judocu Cahide Eke, kadınlar J2 48kg bronz madalya karşılaşmasında Almanya’dan Isabell Thal’ı ippon ile mağlup ederek bronz madalya kazandı.

Milli para judocu Cahide Eke, kadınlar J2 48kg bronz madalya maçında Almanya’dan Isabell Thal ile karşı karşıya geldi. Rakibini ippon ile mağlup eden Cahide Eke, bronz madalyanın sahibi oldu.

BAKAN BAK’TAN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bronz madalya kazanan milli para judocu Cahide Eke’yi tebrik etti. Bakan Bak mesajında, “Paris2024 Paralimpik Oyunları para judoda günün ikinci madalyasını ülkemize kazandıran milli sporcumuz Cahide Eke’yi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: Demirören Haber Ajansı

 

İlgili Mesajlar

TFF’nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

thabergrubu@gmail.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail’e açılan soykırım davasına müdahillik dilekçesi sunacağız

thabergrubu@gmail.com

Biden ve Blinken’den Türkiye’ye “MİT” teşekkürü

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku