Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar düşecek, şiddetli sağanak gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), üncel hava durumu haritasını yayımladı. Buna göre, İstanbul dahil birçok ilde sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklıklar ortalama 5 derece düşecek.

Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar düşecek, şiddetli sağanak gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre önümüzdeki 24 saat: Ülkemizin batı kesimleri ile kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İskenderun Körfezi çevreleri, İç Anadolu’nun batısı ve Doğu Anadolu’nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Marmara ve Ege’nin batısı ile Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli, İzmir çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların, Marmara ve Ege’nin batısı ile Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli, İzmir çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunması konusunda uyarılar yapıldı.

 

KAYNAK: CNN Türk

 

İlgili Mesajlar

Gazze’de can kaybı 30 bine dayandı

thabergrubu@gmail.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan enflasyon ve büyüme mesajı

thabergrubu@gmail.com

Türk bilim insanı Sancar’a Azerbaycan Milli İlimler Akademisi’nden onursal belge

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku