Kış geldi çattı! Mevsimin ilk karı yağdı!

Yılın ilk karı Bursa’da yağdı. Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ’a yağan kar, öğleden sonra başladı ve karla karışık yağmur olarak devam etti. Hava sıcaklığı ise 1 derece olarak ölçüldü.

Kış geldi çattı! Mevsimin ilk karı yağdı!

Uludağ’da etkili olan yağmur, öğleden sonra yerini kara bıraktı. Hava sıcaklığının en yüksek 7, en düşük ise sıfırın altında 1 derece olarak ölçüldüğü Uludağ’da, yağış karla karışık yağmur şeklinde devam etti.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Uludağ’da karla karışık yağmur yarın da devam edecek. Karla karışık yağmurun 19 Ekim Cumartesi günü yerini güneşli havaya bırakması beklenirken, Uludağ’da önümüzdeki 1 hafta boyunca kar yağışı beklenmiyor.

Kayak sezonunun, kar yağışına bağlı olarak aralık ayı ortasında başlamasının öngörüldüğü Uludağ’da, geçen yıl mevsimin ilk karı, 22 Eylül’de yağmış ve 5 dakika sürmüştü.

 

KAYNAK: Demirören Haber Ajansı

 

İlgili Mesajlar

MHP’de kritik toplantı! Lider Bahçeli başkanlık edecek

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu açıldı! 31 Mart’a kadar ücretsiz olacak

Sağlık Bakanı Memişoğlu: Bize güvenin

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku