Organize suç örgütlerine operasyon: 30 gözaltı

Kırklareli merkezli operasyonlarda, liderliğini Nizamettin Gündüz ve Ercan Kartay’ın yaptığı iki organize suç örgütünün 30 üyesi yakalandı.

Organize suç örgütlerine operasyon: 30 gözaltı

Kırklareli merkezli dört ilde düzenlenen “Kuyu-15” operasyonlarıyla, birbirleriyle husumetli iki organize suç örgütüne darbe vuruldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların Kırklareli, İstanbul, Tekirdağ ve Diyarbakır’da gerçekleştirildiğini açıkladı.

ELEBAŞLARI DAHİL 30 GÖZALTI

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonlarda, suç örgütlerinin liderleri Nizamettin Gündüz ve Ercan Kartay ile birlikte toplam 30 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten adam öldürmeye teşebbüs, yağma, mala zarar verme, tefecilik, fuhuş, insan kaçakçılığı, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucunda 8 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

“KAZDIKLARI KUYULARA DÜŞECEKLER”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler” dedi. Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

İlgili Mesajlar

Türkiye’den dünyanın gözünü çevirdiği dev projeyi güçlendirecek hamle

thabergrubu@gmail.com

Bakan Uraloğlu: Hızlı trenle Ankara-Kayseri arası 1 saat 45 dakikaya düşecek

thabergrubu@gmail.com

Ligin iki karşıt gücü: En çok gol atanla en az gol yiyen karşı karşıya

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku