Ferdi Kadıoğlu’nun transferi gerçekleşiyor! Anlaşmaya varıldı!

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig’e transfer oluyor. Kadıoğlu’nun transferi sırasında sarı-lacivertlilere ödenecek bonservis gündeme geldi.

Ferdi Kadıoğlu’nun transferi gerçekleşiyor! Anlaşmaya varıldı!

Milli yıldız Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’ye veda etmeye hazırlanıyor. Başarılı futbolcunun büyük transferinden Fenerbahçe, 30 milyon Pound kazanacağı öne sürüldü.

FERDİ KADIOĞLU ANLAŞMA SAĞLAMIŞTI

Fenerbahçe’nin 24 yaşındaki sol beki Ferdi Kadıoğlu daha önce Premier Lig ekibi Brighton ile bireysel olarak anlaşma sağlamış ve kulüplerin anlaşmasını beklemeye geçmişti.

Başarılı oyuncunun transferi için taraflar uzlaşma sağladı.

İŞTE BONSERVİSİ

İki kulübün, Ferdi Kadıoğlu transferi için 30 milyon pound (35.2 milyon Euro) karşılığında anlaşmaya vardığı gelen bilgiler arasında.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Fenerbahçe ile Brighton’ın anlaşması sonrası Ferdi Kadıoğlu’nun kısa süre içinde İngiltere’ye gitmesi bekleniyor. Ada’da sağlık kontrollerinden geçecek olan millî futbolcu, daha sonra mavi-beyazlı kulübe imza atacak.

 

KAYNAK: Fanatik

 

İlgili Mesajlar

Türkiye’den fındık rekoru!

thabergrubu@gmail.com

Maliye’den 2 firmaya 7 milyar liralık rekor ceza

thabergrubu@gmail.com

MİT’ten, PKK/KCK Avusturya yapılanmasına büyük darbe

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku