Narin Güran cinayetinde 8 tutuklama

Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran’ın soruşturmasında anne ve ağabey dahil 8 kişi tutuklandı. Tutuklu sayısı 10’a yükseldi. Adli tıp raporuna göre Narin’in üzerinde başkasının DNA’sına rastlanmadı.

Narin Güran cinayetinde 8 tutuklama

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma genişleyerek devam ediyor. 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük kızın soruşturmasında 8 kişi daha tutuklandı. Bu tutuklamalarla birlikte olayla ilgili tutuklu sayısı 10’a ulaştı.

ANNE VE AĞABEY DAHİL 8 TUTUKLAMA DAHA

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirilerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan, Narin Güran’ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran’ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı.

ANNE VE ABİYE KASTEN ÖLDÜRMEYE İŞTİRAK SUÇLAMASI

Anne Yüksel ve ağabey Enes Güran “Kasten öldürme suçuna iştirak etmek”, amca Fuat Güran “Suç delillerini yok etmek”, diğer 5 şüpheli ise “Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narin’in babasının da aralarında bulunduğu 10 kişi savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

ADLİ TIP RAPORU AÇIKLANDI

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu tarafından açıklanan raporda, Narin’in vücudunda başka birine ait DNA bulgusuna rastlanmadığı belirtildi. Soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

 

KAYNAK: İHA-AA-DHA

 

İlgili Mesajlar

MHP’li Özdemir’den çiftçilere yönelik kanun teklifi

thabergrubu@gmail.com

Bolu Dağı Tüneli’nde yoğunluk! 46 bin araç geçiş yaptı

thabergrubu@gmail.com

MİT’ten MOSSAD’ın para ağına operasyon

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku