6 Şubat depremlerinde kaybolduğu iddia edildi! Yeniden ortaya çıktılar

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinde ortadan kaybolan ve sonra tekrar ortaya çıkan benekli balıkların bulunduğu balıklı göl ilgi çekiyor. Elbistan’daki göldeki balıkların deprem sonrası yeniden ortaya çıktığı belirtiliyor. Göletin turizme açılması bekleniyor. Mahalle sakinleri, balıkların Şanlıurfa’dan geldiğini söylüyor.

6 Şubat depremlerinde kaybolduğu iddia edildi! Yeniden ortaya çıktılar

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 6 Şubat depremlerinde ortadan kaybolduğu ve daha sonra ortaya çıktığı iddia edilen balıklı göldeki benekli balıklar dikkat çekiyor.

Elbistan ilçesi Kalealtı Mahallesi’nde bulunan balıklı göl ilgi görmeye devam ediyor. Çevrede yaşayanlar, turizme kazandırılması beklenen balıklı gölün 6 Şubat depremleri sonrası kuruduğu ve balıkların kaybolduğunu iddia ediyor.

“Balıklar 6 Şubat depremleri sonrası kayboldu”

Balıkların deprem sonrası yeniden ortaya çıktığını ifade eden mahalle sakini Kerim Göçmen, “Büyüklerimiz anlatırdı, bu balıkların Şanlıurfa’daki balıklı gölden geldiği söyleniyor. Bu göldeki balıklar 6 Şubat depremleri sonrası kayboldu ve kimse göremedi. Deprem bittikten iki üç hafta sonra balıklar yüzeye çıktı” dedi.

 

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Bakan Kacır: Türkiye’ye yatırımlar hızlanacak

thabergrubu@gmail.com

Türk Hava Kuvvetleri, kuruluşunun 113’üncü yılını yerli ve milli ürünlerin göklere attığı imzayla kutluyor

thabergrubu@gmail.com

Biden ağzını iyice bozdu: Putin’e ağır küfür

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku