Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı! Yarın başlıyor, dikkat!

Doğu Karadeniz’de kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı. Ordu, Giresun ve Trabzon’da yarın, Rize ve Artvin’de ise akşam saatlerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. 14 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerine kadar etkili olacak yağışlar nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım gibi risklere karşı tedbirli olunması önem taşıyor.

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı! Yarın başlıyor, dikkat!

Doğu Karadeniz’in kıyı kesimindeki iller için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz’de sağanak ve gök gürültülü sağanak olarak beklenen yağışların, yarın öğle saatlerinden itibaren Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde yerel kuvvetli, akşam saatlerinden itibaren Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların, 14 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği öngörülüyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı yerel dolu, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

KAYNAK: Anadolu Ajansı

 

İlgili Mesajlar

Olaylı derbiden sonraki arbedeye ilişkin Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ve Osayi Samuel de ifadeye çağrılan 5 isim arasında

thabergrubu@gmail.com

Gazetecilere art arda soruşturma

thabergrubu@gmail.com

Bakan Güler, Hava Kuvvetleri Komutanlığının 113’üncü yıl dönümünü kutladı

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku