Hizbullah: İsrail’i boğazlarından tutup geri göndereceğiz

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, İsrail’e yönelik saldırıların meşru olduğunu vurgulayarak, “İsrail’i topraklarımızdan atacağız” açıklamasında bulundu.

Hizbullah: İsrail’i boğazlarından tutup geri göndereceğiz

Lübnan’daki Hizbullah’ın Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, canlı yayında İsrail’e yönelik sert açıklamalarda bulundu.

İSRAİL SALDIRILARINA KARŞI MİSİLLEME TEHDİDİ

Kasım, Hizbullah’ın İsrail’e yönelik saldırılarının meşruiyetini savunarak, “İsrail Lübnan’da herhangi bir yere saldırdığında biz de İsrail’de herhangi bir yere saldırma hakkına sahibiz. İsrail’in merkezini, kuzey ve güneyini hedef alacağız” dedi.

“BOĞAZLARINDAN TUTUP GERİ GÖNDERECEĞİZ”

İsrail’in her şeyi yok etmek istediğini belirten Kasım, “İsrail’e karşı tek yol direniş. Onların boğazlarından tutup yuvalarına geri göndereceğiz” ifadelerini kullandı. Kasım, Hizbullah’ın artık sadece destek değil, doğrudan savaşta olduğunu vurguladı.

2 MİLYON İSRAİLLİ TEHLİKEDE

Kasım, savaşın devam etmesi halinde 2 milyon İsraillinin hayatının tehlikede olacağını belirtti ve İsraillilere “Ordunuza değil, kendi gözlerinize inanın” diye seslendi. Ayrıca, ateşkes koşulları sağlanmazsa İsrail ordusunu ve askeri hedefleri vurmaya devam edeceklerini açıkladı.

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

İlgili Mesajlar

MHP’li Özdemir’den Özgür Özel’in ‘darbe’ sözlerine tepki: Türk gençliği kirli emellere alet edilemez

Fransa’nın eski sömürgeleriyle başı dertte

thabergrubu@gmail.com

İkbal Uzuner’in telefonu çözüldü! Sur düğümü çözülüyor…

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku