TOKİ indirim kampanyası sona eriyor

TOKİ’den ev ve iş yeri almış vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası sona eriyor. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanyaya son başvuru tarihi bugün.

TOKİ indirim kampanyası sona eriyor

2023 Temmuz ayı öncesinde TOKİ’den ev ve iş yeri satın alanlar için başlatılan yüzde 25 indirim kampanyası, bugün itibarıyla sona erecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını gün sonuna kadar tamamlaması gerekiyor.

KISMİ ÖDEME İMKANI

Kampanya kapsamında, borçlarının tamamını kapatamayan vatandaşlar da kısmi ödeme yaparak yüzde 25’lik indirimden yararlanabilecek. Bu durumda, borç bakiyesinin en az yüzde 25’i kadar peşin ödeme yapılması gerekiyor.

SON BAŞVURU TARİHİ

Konut ve iş yeri alıcıları, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında ilgili bankaya başvurarak indirimden faydalanabilecek. Bu tarihten sonra yapılan başvurularda indirim geçerli olmayacak.

toki

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

İndirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, başvuru tarihine kadar ödenmemiş taksit veya emlak vergisi borcunun bulunmaması gerekiyor. Ayrıca, geri ödeme taksitleri 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olanlar bu kampanyadan faydalanabilecek.

KREDİ KULLANMA İMKANI

TOKİ alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanarak da indirimden faydalanma fırsatına sahip olacak.

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

İlgili Mesajlar

Türkiye ile İsveç arasında JETCO Protokolü imzalandı

thabergrubu@gmail.com

Birleşmiş Milletler: Gazze, yeryüzündeki cehennem

thabergrubu@gmail.com

Durgun piyasaya taksit çözümü: Mobilyacılar artış istiyor

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku