Küçükçekmece’deki saldırıyı dernekteki görgü tanığı anlattı

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Olayın görgü tanığı o anları anlattı.

Alınan bilgiye göre, Yeniay’ın Kanarya Mahallesi’ndeki bir derneği ziyareti sırasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda yoldan geçen Ebru Güneş yaralanırken, olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olaya karışan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada “10.02.2024 tarihinde Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Sayın Aziz Yeniay’ın Kanarya Mahallesindeki bir dernekte seçim çalışmaları yürüttüğü esnada, derneğin bulunduğu sokağın başından silahla ateş açılması sonucu bir vatandaşımızın yaralanması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır. Şüphelilerin yakalanması için tüm süreç titizlikle işletilmekte ve soruşturma tüm yönleriyle sürdürülmektedir” ifadeleri yer aldı.

“HEPİMİZ YERE YATTIK”

Saldırı esnasında orada olan Ali Sarıyar saldırı anını anlattı, “Aziz başkanın programına katıldık. Silah sesleriyle beraber hepimiz yerde kaldık. Aziz Bey de, hepimiz yere yattık. Ateş açıldığı sırada ben ‘yatın diye bağırdım’ sonra herkes içeride yatış pozisyonu aldı. Bir süre bir iki dakika içeride öyle kaldık, sonra normale döndü” dedi.

 

KAYNAK: DHA

İlgili Mesajlar

Hollanda maçı sonrası Ferdi Kadıoğlu için dikkat çeken yorum!

thabergrubu@gmail.com

MHP Seçim Beyannamesini yarın açıklayacak

thabergrubu@gmail.com

MYK sonra Çelik’ten açıklama: “Ekonomi yönetimimiz kusursuz işliyor”

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku