MHP, Kırklareli’deki dolu felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor

Trakya bölgesi ve Kırklareli’de etkili olan dolu yağışı, Kızılcıkdere, Üsküpdere, Bayramdere, Kavakdere, Karıncak ve Asilbeyli köyleri ile Kavaklı ve Üsküp beldelerinde ciddi hasara yol açtı. Bu doğa felaketi, tarım alanlarında ve yerleşim yerlerinde büyük zarara neden oldu. Üreticilerin emeklerini heba eden bu olay, özellikle bayram öncesinde yaşanması nedeniyle maddi ve manevi açıdan vatandaşı zor durumda bıraktı.

MHP, Kırklareli’deki dolu felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Büşra Cin, bu zor günlerde MHP’nin vatandaşların yanında olduğunu belirtti. Cin, Trakya’da yaşanan felaketin yaralarını sarmak adına bayram boyunca sahada olacaklarını ve üstlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek için gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve İl Genel Meclisi Üyesi Cihan Alkan, yerel yönetimlerle ve ilgili kurumlarla iş birliği içinde, zarar tespit çalışmalarına destek olmayı ve mağdur olan çiftçilere ve ailelere yardım ulaştırmayı amaçladıklarını belirtti.

MHP heyeti, maddi ve manevi açıdan zor durumda olan vatandaşların bu süreci en az hasarla atlatabilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini vurguladı. Bu kapsamda, MHP’nin Trakya’daki zarar tespit çalışmalarına destek vereceği ve mağdur olan çiftçilere yardım ulaştırmak için yerel yönetimlerle iş birliği içinde olacağı açıklandı.

Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Ekrem Şaylan ise çiftçilerin mağduriyet sonrası banka borçlarının ertelenmesi konusunda taleplerini dile getirdi.

Çiftçiler ise devletten bir an önce yardım beklediklerini ve üreticilerin destek beklediklerini ifade ettiler.

Ayrıca MHP heyetine üreticiye desteği için teşekkürlerini ilettiler.

İlgili Mesajlar

Emlakçının yüzsüzlüğüne ev sahibinden şoke eden cevap!

thabergrubu@gmail.com

Afyon’da bir garip ‘Böcek’ hikayesi

thabergrubu@gmail.com

İYİ Partili başkandan Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı

thabergrubu@gmail.com

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Accept Devamını Oku